Статті

Що таке work-life-balance?

Що таке work-life-balance?

Що таке work-life-balance?

Динаміка сучасного життя диктує діловим майданчикам свої умови. Робочий ритм стає все більш інтенсивним, молоді офісні співробітники прагнуть балансувати між роботою та особистим життям.

Звідси взялася концепція work-life-balance, коли в офісному або торговому центрі створюється зручне середовище і для праці, і для особистого розвитку, і релаксу, і для правильного харчування, і для спорту. В цьому плані жк «Олімпік парк» повністю відповідає вимогам часу.

 Комерційна нерухомість на території жк «Олімпік парк» може похвалитися насиченою і різноманітною інфраструктурою. Починаючи від елементарного банкомату, закінчуючи солідним ресторанним майданчиком, куди можна запросити ділового партнера на переговори або колегу на каву-брейк.

Працюючи в такій атмосфері успішності, персонал буде відповідати статусу і завжди виглядати ефектно, віддаючись роботі сповна. Співробітники зможуть працювати більш плідно, відчуваючи турботу керівництва. Адже комфортні робочі місця - серйозний драйвер розвитку бізнесу.

А ставши власником квартири в жк «Олімпік парк» зможете отримати більше переваг, адже це надає вам можливості гармонійніше вести бізнес на території комплексу. Погодьтеся, комфортно?

Комерційна нерухомість в жк «Олімпік парк» - вибір впевнених в собі людей, які купують зручне середовище, складовою частиною якої є підприємства обслуговування і сервісу в приміщеннях по - сусідству.

«Олімпік парк» - багатофункціональна майданчик для бізнесу.

Детальну консультацію щодо умов придбання чи бронювання Ви можете отримати у відділі продажів жк «Олімпік парк» або за телефонами:


+ 38 (044) 344-70-13
+ 38 (068) 822-82-20

Дата: 22.05.2020

(044) 338-70-70 отдел продаж
Скачати PDF
Зворотній зв'язок
Переверніть пристрій для комфортного перегляду